Teollisuusprojektit

Rilux Oy tarjoaa kattavia ratkaisuja ja ammattitaitoista työvoimaa erilaisiin teollisuuden projekteihin. Olemme erikoistuneet tarjoamaan monipuolisia palveluita, jotka kattavat kaiken projektin alkumetreiltä aina valmiiseen asennukseen saakka.

Meillä on vankka kokemus ja osaaminen katkaisupalveluissa, joka mahdollistaa tarkat leikkaukset ja tarvittavien komponenttien valmistuksen projektin vaatimusten mukaisesti. Hitsauspalvelumme varmistavat kestävät ja laadukkaat liitokset, olipa kyseessä sitten teräs-, rauta- tai muut metallirakenteet.

Huolellinen ja tehokas kokoonpano on projektien kulmakiviä. Panostamme tarkkaan työskentelyyn ja laadukkaisiin lopputuloksiin. Projektin loppuvaiheessa varmistamme, että kaikki osat asennetaan paikoilleen ammattitaidolla ja huolellisesti, jotta lopputulos vastaa täysin asiakkaan odotuksia.

Olipa kyseessä sitten suuret teollisuuden laitokset tai pienemmät mittakaavat, Rilux Oy on luotettava kumppani, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja ammattitaitoista työvoimaa kaikenlaisiin teollisuuden projekteihin.

miten voimme palvella sinua?

Palveluihimme kuuluvat teräsrakenteiden valmistus sekä huolto-, korjaus- ja asennustyöt.